Autor:
Andero Kalju

Ootame teese arstiteaduskonna aastapäeva teaduskonverentsile

Tänavu toimuvad arstiteaduskonna aastapäeva üritused 12.13. oktoobril ning aastapäeva konverentsile saab esitada teese 30. juunini 2023. 

Teaduskonverentsile ootame viimase aasta jooksul meditsiini- ja sporditeaduste alal tehtud teadusuuringute tulemusi tutvustavaid teese üliõpilastelt, arst-residentidelt, teaduritelt, õppejõududelt, arstidelt ning meditsiiniteaduste valdkonna koostööpartneritelt ja vilistlastelt. Tänavu saavad arst-residendid esitada esimest korda teaduskonverentsile ka haigusjuhtusid. Nii teesid kui ka ka haigusjuhud saab edastada aadressil www.meditsiiniteadused.ut.ee/et/med-abstracts.

Teaduskonverents toimub neljapäeval, 12. oktoobril Biomeedikumis ja seda veebis üle ei kanta. Teaduskonverentsil tehakse parimatest töödest suulised ettekanded. Ülejäänud töödega saab tutvuda stendiettekannete käigus. E-postreid sel aastal ei ole. Traditsiooniliselt pannakse kokku teesivihik.

Reedel, 13. oktoobril toimub teemakonverents „Tulevikumeditsiin, innovatsioon ja kestlik areng“, mis päädib õhtul dekaan professor Margus Lemberi vastuvõtuga Eesti Rahva Muuseumis. Vastuvõtul tunnustatakse teaduskonverentsi parimaid ja antakse üle Tartu Ülikooli arstiteaduskonna medalid. Samuti saavad oma stipendiumid ja lõputunnistused kätte suvel ülikooli lõpetanud arst-residendid.

Sel aastal tähistame arstiteaduskonna 391. aastapäeva. Lisateavet leiab meditsiiniteaduste valdkonna kodulehelt

Lilled aulas

JÄRELVAATA: emakeelepäeva avalik loeng „Kas Vikipeedial on kohta (üli)koolis?“