Alanud on registreerimine konverentsile „Kliinik 2022“

Image
MV

1. ja 2. veebruaril toimub arste, hambaarste, õdesid, ämmaemandaid, apteekreid ja teisi tervisevaldkonna töötajaid ühendav konverents „Kliinik“, kus tänavu räägitakse lähemalt patsiendiohutusest, kopsuvähi sõeluuringust, COVID-19-st ja paljust muust.

Tartu Ülikooli kliinilise meditsiini instituudi täiendukeskuse infospetsialist Marika Rosenthal ütles, et konverentsil käsitletakse turvalises keskkonnas ühiskonnas aktuaalseid tervishoiu ja meditsiini teemasid ning pakutakse võimalust laiendada silmaringi üle oma eriala piiride. „Tartu Ülikooli kliinilise meditsiini instituudi täienduskeskuse korraldatud konverentsil esinevad ettekannetega paljude erialade juhtivad arstid ja spetsialistid Eestist ja kaugemalt. Konverentsi on järjepidevalt korraldatud iga-aastaselt ning sellel osaleb alati keskmiselt 500 tervishoiutöötajat üle Eesti,“ kõneles Rosenthal.

31. korda toimuval konverentsil käsitletavad teemad on patsiendiohutus, COVID-19, kopsuvähi sõeluuring, palliatiivne ravi, uut infektsioonhaigustest, silmahaigustest teiste erialade kolleegidele, HPV-positiivsed kasvajad, alalõualiigese haiguslikud seisundid, töö ja tervis, pädevus arstitöös, simulatsioonõppe rakendamine meditsiinis. Samuti esitavad Tartu Ülikooli meditsiinivaldkonna doktorandid oma värskeid teadustööde tulemusi.

31. korda aset leidev konverents toimub 1.-2. veebruaril veebis. Konverentsile saab registreeruda 24. jaanuarini siin.

Konverentsi kohta saab infot „Kliiniku“ kodulehel. Konverentsi korraldaja on Tartu Ülikooli kliinilise meditsiini instituudi täienduskeskus.

FOTO: Andres Tennus. Konverentsi peetakse teist korda veebis. Pildil 2020. aasta konverents.